​Hvem er vi?

Dream Team Service er stiftet af Lucas Larsen og Julian Keller i 2018, og tilsammen har vi 10 års erfaring inden for bl.a. ejendoms-, handymans- og haveservice for erhverv og private. Vi driver tilsammen Dream Team Service som en moderne virksomhed, hvor kunderne er i fokus, og miljøbevidstheden gennemsyrer alle arbejdsgange.

Vi lægger stor vægt på det gode samarbejde og tror på, at klar kommunikation er en vigtig nøgle til at opnå dette. Vores medarbejdere er alle dansktalende, for at vi altid kan sikre en gnidningsfri dialog. Vi stiller desuden 100% tilfredshedsgaranti, da vi ved, at vi intet er uden vores glade kunder.

Fleksibelt samarbejde

Stolthed for faget og en oprigtig glæde for arbejdet betyder, at I kan være sikre på at møde medarbejdere med et smil på læben, som brænder for at servicere jer. Grundet vores mange år i branchen kan vi også være en troværdig sparringspartner. Vi indgår gladeligt i længerevarende samarbejder, som sikrer langtidssikre løsninger. Som kunde hos os kan I ligeledes finde tryghed i, at vores forsikring dækker, skulle der ske en skade, mens vi løser en opgave hos jer.

Fleksibilitet er en af nøgleordene for vores virksomhed, og det betyder også, at vi kan klare opgaver store som små. Pakkeløsninger tilbydes til erhverv og dag-til-dag services for privatkunder. Som privat kunde kan du oven i købet få 20% rabat, hvis du er tilfreds med vores arbejde og anbefaler os til en nabo eller bekendt.

​Få et uforpligtende tilbud

Beskriv din opgave, så sender vi et gratis og helt uforpligtende tilbud i løbet af 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi lever af tilfredse kunder

​Det siger vores kunder

Kenneth

Projektleder hos DEAS A/S​

"Jeg er meget tilfreds med den service som Dream Team leverer. Det er helt kanon at man kan overlade ”pladsen” til Dream Team og sætte dem i gang med en opgave med ro i maven, om at det bliver lavet. De er ikke bange for at tænke selv og tage initiativ til lige at gøre den ekstra lille ting, som gør det store eller giver det sidste. Meget professionelle."

Pia

Front Desk Manager hos IUM​

"Der er altid god energi omkring jer, og I tager jer tid til at hilse på kontorets medarbejdere, mens I laver arbejdsopgaver. Arbejdet laves altid utrolig effektivt, og Dream Team er ikke blege for at gøre det ekstra, for at levere den gode service."

Mogens

Administrationsleder på Sankt Petri

"Dream Team er en stor hjælp og samarbejdspartner for Sankt Petri Skole! Vi stiller store krav til os selv, hvad angår adfærd og ordentlighed. Folkene i Dream Team passer perfekt ind hos os med en evne til at kunne tale med alle, være friske sammen med børn og voksne, og kan på en meget behagelig måde glide ind i hverdagen og løse opgaverne, som om de var ansatte på skolen."

Dream Team Service I/S

CVR: 39673851

​Hos Dream Team Service er vi service-mindede og tilbyder services inden for ejendomsservice, handyman service, haveservice m.m. til både erhverv samt private.

facebook (1)   instagram (2)    linkedin-sign

Kontakt os

Vi står til rådighed for dig 24 timer i døgnet, alt du skal gøre er at ringe til os og så sender vi en mand ud for at hjælpe dig med dit problem.​

Fortvænget 15, 2650 Hvidovre

​​

​​Telefon: 24 21 72 22

Mail: info@dreamteamservice.dk

​Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os ved spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt