Handymand der hjælper til ved store og små opgaver

Sidder hylderne skævt, driller persiennerne, eller skal kontoret ommøbleres? Alle kan få brug for en hjælpende hånd til det praktiske, og heldigvis har vi hos Dream Team Service skruet hænderne særdeles godt på. Hvad enten der skal løftes tungt, bruges en boremaskine eller afsprittes facader, stiller vi op med et smil på læben og er klar til at løse opgaven.


Vi varetager opgaver for både private og erhverv, der har brug for en dygtig og erfaren handymand i Rødovre, Hvidovre, Glostrup eller omegn eller et sted i Nordsjælland.

Få hjælp fra en handymand til ethvert behov

Fleksibilitet er et nøgleord for vores forretning, og vi bestræber os altid efter at sammensætte en løsning, der passer til netop dine behov. Vi servicere både private, erhverv samt det offentlige, og med vores mange år i branchen har vi erfaring nok til at kunne håndtere langt de fleste typer opgaver.

Håndværker med 100 % tilfredshedsgaranti

Vi brænder for vores fag og for at gøre kunder glade. Det er også derfor, at vi uden tøven stiller 100 % tilfredshedsgaranti. 

Som kunde hos os kan du også finde ekstra tryghed i at vide, at vi har de nødvendige forsikringer i tilfælde af, at der skulle opstå en skade hos dig efter vores udførte arbejde.​

Få en samlet pris på vores handyman-service

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på lige netop den opgave, som du har brug for en handymand til, så er du velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Vores faste timepris ligger på 400. kr. i timen pr. mand, men vi kan også komme ud og besigtige din opgave først, så vi kan lave et samlet tilbud til dig med en fast pris.

​Få et uforpligtende tilbud

Beskriv din opgave, så sender vi et gratis og helt uforpligtende tilbud i løbet af 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi lever af tilfredse kunder

​Det siger vores kunder

Kenneth

Projektleder hos DEAS A/S​

"Jeg er meget tilfreds med den service som Dream Team leverer. Det er helt kanon at man kan overlade ”pladsen” til Dream Team og sætte dem i gang med en opgave med ro i maven, om at det bliver lavet. De er ikke bange for at tænke selv og tage initiativ til lige at gøre den ekstra lille ting, som gør det store eller giver det sidste. Meget professionelle."

Pia

Front Desk Manager hos IUM​

"Der er altid god energi omkring jer, og I tager jer tid til at hilse på kontorets medarbejdere, mens I laver arbejdsopgaver. Arbejdet laves altid utrolig effektivt, og Dream Team er ikke blege for at gøre det ekstra, for at levere den gode service."

Mogens

Administrationsleder på Sankt Petri

"Dream Team er en stor hjælp og samarbejdspartner for Sankt Petri Skole! Vi stiller store krav til os selv, hvad angår adfærd og ordentlighed. Folkene i Dream Team passer perfekt ind hos os med en evne til at kunne tale med alle, være friske sammen med børn og voksne, og kan på en meget behagelig måde glide ind i hverdagen og løse opgaverne, som om de var ansatte på skolen."

Dream Team Service I/S

CVR: 39673851

​Hos Dream Team Service er vi service-mindede og tilbyder services inden for ejendomsservice, handyman service, haveservice m.m. til både erhverv samt private.

facebook (1)   instagram (2)    linkedin-sign

Kontakt os

Vi står til rådighed for dig 24 timer i døgnet, alt du skal gøre er at ringe til os og så sender vi en mand ud for at hjælpe dig med dit problem.​

Fortvænget 15, 2650 Hvidovre

​​

​​Telefon: 24 21 72 22

Mail: info@dreamteamservice.dk

​Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os ved spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt