​Hækklipning: Få hjælp til at klippe hækken

Er hækken blevet for høj, og trænger den til at blive klippet, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Dream Team Service tilbyder vi forskellige former for haveservice for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder, og en del af vores arbejde består blandt andet i hækklipning.

Vi tilbyder klipning af hæk for kunder i Rødovre, Hvidovre, Glostrup og omegn, men vi kører også gerne ud til kunder i hele Nordsjælland, som har brug for professionel hjælp til beskæring af hæk.

​Overlad det hårde arbejde til os

Arbejdet i forbindelse med klipning af hæk kan for mange både være tidskrævende og fysisk anstrengende. Typisk er det nødvendigt at gøre brug af tungt værktøj, og hækken skal som regel også klippes i en upraktisk højde, der giver nogle dårlige arbejdsstillinger. 

Til gengæld giver en flot og velholdt hæk et rigtigt godt førstehåndsindtryk af boligen eller erhvervsbygningen, og regelmæssig hækklipning er ligeledes også nødvendig for at sikre en optimal vækst.

Derfor kan du med stor fordel lade Dream Team Service om det hårde og tidskrævende arbejde, som hækklipning typisk er. Sammen med dig afklarer vi dine ønsker til hækkens udseende, og vi sammensætter en vedligeholdelsesaftale, der matcher dine ønsker og behov.

Hvad koster hækklipning?

Vi har en fast timepris på 400 kr. i timen pr. mand, men ønsker du en samlet pris på din opgave eller en fast vedligeholdelsesaftale, så udarbejder vi gerne et tilbud, efter vi har besigtiget din opgave.

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag.​

​Få et uforpligtende tilbud

Beskriv din opgave, så sender vi et gratis og helt uforpligtende tilbud i løbet af 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi lever af tilfredse kunder

​Det siger vores kunder

Kenneth

Projektleder hos DEAS A/S​

"Jeg er meget tilfreds med den service som Dream Team leverer. Det er helt kanon at man kan overlade ”pladsen” til Dream Team og sætte dem i gang med en opgave med ro i maven, om at det bliver lavet. De er ikke bange for at tænke selv og tage initiativ til lige at gøre den ekstra lille ting, som gør det store eller giver det sidste. Meget professionelle."

Pia

Front Desk Manager hos IUM​

"Der er altid god energi omkring jer, og I tager jer tid til at hilse på kontorets medarbejdere, mens I laver arbejdsopgaver. Arbejdet laves altid utrolig effektivt, og Dream Team er ikke blege for at gøre det ekstra, for at levere den gode service."

Mogens

Administrationsleder på Sankt Petri

"Dream Team er en stor hjælp og samarbejdspartner for Sankt Petri Skole! Vi stiller store krav til os selv, hvad angår adfærd og ordentlighed. Folkene i Dream Team passer perfekt ind hos os med en evne til at kunne tale med alle, være friske sammen med børn og voksne, og kan på en meget behagelig måde glide ind i hverdagen og løse opgaverne, som om de var ansatte på skolen."

Dream Team Service I/S

CVR: 39673851

​Hos Dream Team Service er vi service-mindede og tilbyder services inden for ejendomsservice, handyman service, haveservice m.m. til både erhverv samt private.

facebook (1)   instagram (2)    linkedin-sign

Kontakt os

Vi står til rådighed for dig 24 timer i døgnet, alt du skal gøre er at ringe til os og så sender vi en mand ud for at hjælpe dig med dit problem.​

Fortvænget 15, 2650 Hvidovre

​​

​​Telefon: 24 21 72 22

Mail: info@dreamteamservice.dk

​Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os ved spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt