Flytning, oprydning og bortskaffelse af affald

Oprydning og flytning er for de fleste en af livets tilbagevendende opgaver, og de kan give uendelig stor glæde og tilfredshed, når først de er udført. I nogle tilfælde er opgaven for stor en mundfuld, ligesom der oftest efterlades en masse affald samt et behov for transport. 

Her træder vi hos Dream Team Service til med tilbud om flytte- og transportløsninger for private og erhverv i Hvidovre, Rødovre, Glostrup og omegn samt i hele Nordsjælland.

​​

Sådan kan vi hjælpe i forbindelse med en flytning fra A til B

At skulle flytte hjem eller kontor er en fysisk krævende opgave, der for mange oftest udliciteres. Hos Dream Team Service er vi dog også fuldt ud bevidste om, hvor tillidskrævende det er at skulle lade andre håndtere ens værdifulde genstande. Respekt, nænsomhed og klar kommunikation er derfor nøgleord for os, når vi påtager os disse type opgaver, så du ikke efterlades med tvivl eller nervøsitet.

Hvad koster en flytning?

Vores priser på en flytning afhænger i høj grad af følgende faktorer:

  • Hvor mange flyttefolk vi skal bruge
  • Hvor langt du skal flytte fra og til
  • Hvor meget flyttehjælp du har behov for

Få hjælp til oprydning

Mennesker har en fantastisk evne til at akkumulere ting, og det danner grundlag for en, i ny og næ, grundig oprydning. At få ryddet op, sorteret og fjernet alt det overskydende kan dog føles som en uoverskuelig opgave. 

Med de stigende krav til affaldssortering og genanvendelse øges tidsmængden, der bruges på opgaver som denne, og for os er netop miljøet en af de vigtigste mærkesager. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med både sortering, tømning og korrekt bortskaffelse af genstande.

Bortskaffelse af affald

Der er næsten intet så motiverende som følelsen af at have ryddet grundigt op i tingene – i hvert fald lige indtil man ser volumen af affald, der står tilbage. Hvad enten det drejer sig om storskrald eller haveaffald, har vi mulighed for at hjælpe dig med opsamling og bortskaffelse, så du blot kan læne dig tilbage og nyde synet efter endt oprydning.

Transport i ind- og udland

Har du set dig lun på et møblement i den anden ende af landet, eller skal du have transporteret gods til udlandet? Så har vores handymænd både erfaringen og bilerne, der kan klare opgaven.

Glade kunder er tilbagevendende kunder, og vi ser det derfor som vores fornemmeste opgave at passe godt på de genstande, vi transporterer for dig.​

Indhent et uforpligtende tilbud på flytning

Ønsker du at indhente et flyttetilbud på din oprydnings- eller transportopgave? Vi tilbyder en attraktiv timepris på 400 kr. i timen pr. mand. Hvis du foretrækker en samlet pris på hele opgaven, så udarbejder vi gerne et tilbud til dig, når vi har besigtiget opgaven.

Vi sidder selvfølgelig også klar med et tilbud på opgaver som haveservice og ejendomsservice.

​Få et uforpligtende tilbud

Beskriv din opgave, så sender vi et gratis og helt uforpligtende tilbud i løbet af 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi lever af tilfredse kunder

​Det siger vores kunder

Kenneth

Projektleder hos DEAS A/S​

"Jeg er meget tilfreds med den service som Dream Team leverer. Det er helt kanon at man kan overlade ”pladsen” til Dream Team og sætte dem i gang med en opgave med ro i maven, om at det bliver lavet. De er ikke bange for at tænke selv og tage initiativ til lige at gøre den ekstra lille ting, som gør det store eller giver det sidste. Meget professionelle."

Pia

Front Desk Manager hos IUM​

"Der er altid god energi omkring jer, og I tager jer tid til at hilse på kontorets medarbejdere, mens I laver arbejdsopgaver. Arbejdet laves altid utrolig effektivt, og Dream Team er ikke blege for at gøre det ekstra, for at levere den gode service."

Mogens

Administrationsleder på Sankt Petri

"Dream Team er en stor hjælp og samarbejdspartner for Sankt Petri Skole! Vi stiller store krav til os selv, hvad angår adfærd og ordentlighed. Folkene i Dream Team passer perfekt ind hos os med en evne til at kunne tale med alle, være friske sammen med børn og voksne, og kan på en meget behagelig måde glide ind i hverdagen og løse opgaverne, som om de var ansatte på skolen."

Dream Team Service I/S

CVR: 39673851

​Hos Dream Team Service er vi service-mindede og tilbyder services inden for ejendomsservice, handyman service, haveservice m.m. til både erhverv samt private.

facebook (1)   instagram (2)    linkedin-sign

Kontakt os

Vi står til rådighed for dig 24 timer i døgnet, alt du skal gøre er at ringe til os og så sender vi en mand ud for at hjælpe dig med dit problem.​

Fortvænget 15, 2650 Hvidovre

​​

​​Telefon: 24 21 72 22

Mail: info@dreamteamservice.dk

​Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os ved spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt