Ejendomsservice udføres med fokus på miljøet

Hos Dream Team Service kender vi alt til, hvor omfangsrig en opgave det er at vedligeholde en ejendoms indendørs og udendørs områder. Vi gør en dyd ud af altid at udføre ejendomsservice med et smil og 100 % tilfredshedsgaranti, og vi benytter kun miljørigtige maskiner og produkter i vores arbejde.

Vi udfører ejendomsservice for både private og erhverv i Glostrup, Hvidovre, Rødovre og omegn, ligesom vi også gerne varetager opgaver for kunder i hele Nordsjælland.

​​

​Vi servicerer mange forskellige typer ejendomme

Personlig service, fleksibilitet, kvalitet og miljøbevidsthed er nøgleord for vores arbejde, og vi tilbyder den fulde palette af opgaver inden for ejendomsservice, så du kan få dækket alle dine behov fra én og samme partner.

Som vicevært servicerer vi både:

  • Private ejendomme
  • Ejer- og andelsboligforeninger
  • Virksomheder​
  • Kommunale ejendomme
  • Grundejerforeninger​

Hvad kan vores ejendomsservice dække over?

Hos Dream Team Service dækker vores ejendomsservice for eksempel over:

 
Facaderens

Et godt førstehåndsindtryk er guld værd, og bygningens facade er dit ansigt udadtil. Med effektive maskiner og skånsomme produkter holder vi din facade fri for alger, graffiti og skidt, og vi efterlader et syn, som du kan være stolt af.


Glatførebekæmpelse

Det danske vejr er evigt omskifteligt, og de forskellige nedbørstyper stiller krav til hurtige reaktioner og høj sikkerhed. Med en serviceaftale hos os sørger vi for at holde dine udearealer tørre og skridsikre hele året rundt.


Skadeservice

Med en bygnings lange levetid er skader svære at undgå, og de fleste beboere vil før eller siden stifte bekendtskab med problemer som svamp, fugt og vandskader. Vi hjælper, hvor og når behovet opstår, og vi sørger for, at du hurtigst muligt er tilbage i sikre rammer.


Vinduespudsning

Få ting skriger til himlen så meget, som beskidte vinduer gør. Derfor sørger vi for, at dine vinduer aldrig når til det stadie. Variationen i vinduestyper stiller krav til fleksibilitet, og derfor udarbejder vi en pakkeløsning, der passer perfekt til dig.


Kontakt os og få beregnet en pris på ejendomsservice

Vores timepris ligger på 400 kr. pr. mand, men vi kommer altid gerne ud og besigtiger din opgave først, så vi kan sammensætte et tilbud til dig med en fast pris.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på ejendoms- og viceværtservice.

Vi sidder naturligvis også klar med et tilbud på haveservice og hjælp til flytning.

​Få et uforpligtende tilbud

Beskriv din opgave, så sender vi et gratis og helt uforpligtende tilbud i løbet af 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi lever af tilfredse kunder

​Det siger vores kunder

Kenneth

Projektleder hos DEAS A/S​

"Jeg er meget tilfreds med den service som Dream Team leverer. Det er helt kanon at man kan overlade ”pladsen” til Dream Team og sætte dem i gang med en opgave med ro i maven, om at det bliver lavet. De er ikke bange for at tænke selv og tage initiativ til lige at gøre den ekstra lille ting, som gør det store eller giver det sidste. Meget professionelle."

Pia

Front Desk Manager hos IUM​

"Der er altid god energi omkring jer, og I tager jer tid til at hilse på kontorets medarbejdere, mens I laver arbejdsopgaver. Arbejdet laves altid utrolig effektivt, og Dream Team er ikke blege for at gøre det ekstra, for at levere den gode service."

Mogens

Administrationsleder på Sankt Petri

"Dream Team er en stor hjælp og samarbejdspartner for Sankt Petri Skole! Vi stiller store krav til os selv, hvad angår adfærd og ordentlighed. Folkene i Dream Team passer perfekt ind hos os med en evne til at kunne tale med alle, være friske sammen med børn og voksne, og kan på en meget behagelig måde glide ind i hverdagen og løse opgaverne, som om de var ansatte på skolen."

Dream Team Service I/S

CVR: 39673851

​Hos Dream Team Service er vi service-mindede og tilbyder services inden for ejendomsservice, handyman service, haveservice m.m. til både erhverv samt private.

facebook (1)   instagram (2)    linkedin-sign

Kontakt os

Vi står til rådighed for dig 24 timer i døgnet, alt du skal gøre er at ringe til os og så sender vi en mand ud for at hjælpe dig med dit problem.​

Fortvænget 15, 2650 Hvidovre

​​

​​Telefon: 24 21 72 22

Mail: info@dreamteamservice.dk

​Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os ved spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt