Ejendomsservice med døgnservice

Vi står til rådighed for dig 24 timer i døgnet! Vores døgnservice er til dig, der har behov for lynhurtig support som du trygt og sikkert kan benytte dig af i nødsituationer. Opstår der en pludselig skade på din private- eller erhvervsejendom, så står vi klar til at udbedre skaden døgnet rundt.

​Døgnservice på pludselige skader

Vi hjælper dig med akut-skader i tilfælde af storm, med f.eks. opsugning af vand, udbedringer af skader, sikring eller afdækning af bygninger. Bliver du udsat for indbrud, er vi også behjælpelige med, at få lukket din ejendom til eller udbedret eventuel hærværk.

Transport med døgnservice

Vi forstår hvor vigtigt det er at få dine varer eller materialer til tiden. Vi tilbyder derfor også transportservice døgnet rundt.

  • Transport af varelager
  • Flyttehjælp
  • Nedpakning og udpakning under flytning
  • Opmagasinering
  • Fragt af købte varer på Facebook marketplace, DBA, GulogGratis etc.


Vi ved, at der kan ske uheld døgnet rundt, så vi klar til at finde en løsning døgnet rundt.

​Få et uforpligtende tilbud

Beskriv din opgave, så sender vi et gratis og helt uforpligtende tilbud i løbet af 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi lever af tilfredse kunder

​Det siger vores kunder

Kenneth

Projektleder hos DEAS A/S​

"Jeg er meget tilfreds med den service som Dream Team leverer. Det er helt kanon at man kan overlade ”pladsen” til Dream Team og sætte dem i gang med en opgave med ro i maven, om at det bliver lavet. De er ikke bange for at tænke selv og tage initiativ til lige at gøre den ekstra lille ting, som gør det store eller giver det sidste. Meget professionelle."

Pia

Front Desk Manager hos IUM​

"Der er altid god energi omkring jer, og I tager jer tid til at hilse på kontorets medarbejdere, mens I laver arbejdsopgaver. Arbejdet laves altid utrolig effektivt, og Dream Team er ikke blege for at gøre det ekstra, for at levere den gode service."

Mogens

Administrationsleder på Sankt Petri

"Dream Team er en stor hjælp og samarbejdspartner for Sankt Petri Skole! Vi stiller store krav til os selv, hvad angår adfærd og ordentlighed. Folkene i Dream Team passer perfekt ind hos os med en evne til at kunne tale med alle, være friske sammen med børn og voksne, og kan på en meget behagelig måde glide ind i hverdagen og løse opgaverne, som om de var ansatte på skolen."

Dream Team Service I/S

CVR: 39673851

​Hos Dream Team Service er vi service-mindede og tilbyder services inden for ejendomsservice, handyman service, haveservice m.m. til både erhverv samt private.

facebook (1)   instagram (2)    linkedin-sign

Kontakt os

Vi står til rådighed for dig 24 timer i døgnet, alt du skal gøre er at ringe til os og så sender vi en mand ud for at hjælpe dig med dit problem.​

Fortvænget 15, 2650 Hvidovre

​​

​​Telefon: 24 21 72 22

Mail: info@dreamteamservice.dk

​Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os ved spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt