Anlægsgartner der varetager anlægsarbejde for private og erhverv

Kunne du tænke dig at få professionel hjælp til anlægning af have, og leder du i den forbindelse efter en dygtig og erfaren anlægsgartner, der kan hjælpe dig med dit anlægsarbejde? 

Så står vi hos Dream Team Service klar til at hjælpe dig. 

Vi varetager mange forskellige anlægsopgaver for vores kunder i Hvidovre, Rødovre og Glostrup samt for vores kunder i Nordsjælland. Vores kundekreds dækker både over private husejere og forskellige former for erhvervskunder.

​​

​Hvilke opgaver kan vi hjælpe dig med?

Som anlægsgartner har vi brede kompetencer og 10 års erfaring, hvilket gør os i stand til at varetage mange forskelligartede opgaver for vores kunder. Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med følgende opgaver:

  • Træfældning og beskæring af træer
  • Haverenovering
  • Snerydning
  • Bortskaffelse af affald​

Hvad koster en anlægsgartner?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få lavet have af vores anlægsgartner alt afhængigt af, hvilken opgave vi skal hjælpe dig med, og hvor omfattende den er.

Vi har en fast timepris på 400 kr. pr. mand, men hvis du ønsker et samlet tilbud på dit projekt, kommer vi med glæde ud og besigtiger opgaven først. Derpå udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en fast pris.​

​Få et uforpligtende tilbud

Beskriv din opgave, så sender vi et gratis og helt uforpligtende tilbud i løbet af 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi lever af tilfredse kunder

​Det siger vores kunder

Kenneth

Projektleder hos DEAS A/S​

"Jeg er meget tilfreds med den service som Dream Team leverer. Det er helt kanon at man kan overlade ”pladsen” til Dream Team og sætte dem i gang med en opgave med ro i maven, om at det bliver lavet. De er ikke bange for at tænke selv og tage initiativ til lige at gøre den ekstra lille ting, som gør det store eller giver det sidste. Meget professionelle."

Pia

Front Desk Manager hos IUM​

"Der er altid god energi omkring jer, og I tager jer tid til at hilse på kontorets medarbejdere, mens I laver arbejdsopgaver. Arbejdet laves altid utrolig effektivt, og Dream Team er ikke blege for at gøre det ekstra, for at levere den gode service."

Mogens

Administrationsleder på Sankt Petri

"Dream Team er en stor hjælp og samarbejdspartner for Sankt Petri Skole! Vi stiller store krav til os selv, hvad angår adfærd og ordentlighed. Folkene i Dream Team passer perfekt ind hos os med en evne til at kunne tale med alle, være friske sammen med børn og voksne, og kan på en meget behagelig måde glide ind i hverdagen og løse opgaverne, som om de var ansatte på skolen."

Dream Team Service I/S

CVR: 39673851

​Hos Dream Team Service er vi service-mindede og tilbyder services inden for ejendomsservice, handyman service, haveservice m.m. til både erhverv samt private.

facebook (1)   instagram (2)    linkedin-sign

Kontakt os

Vi står til rådighed for dig 24 timer i døgnet, alt du skal gøre er at ringe til os og så sender vi en mand ud for at hjælpe dig med dit problem.​

Fortvænget 15, 2650 Hvidovre

​​

​​Telefon: 24 21 72 22

Mail: info@dreamteamservice.dk

​Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os ved spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt